Stillinger

Hella Maskin AS er spesialister i anleggsteknologi, maskinstyring, vekter, håndholdt måleutstyr, dataflyt og dokumentasjon er våre fagfelt. Vi er også en av pionerene innenfor ’maskinstyring’ i Norge. Siden 1995 har vi hatt agenturet på maskinstyring fra NOVATRON, som er et av de ledende produktene på markedet. Hella Maskin har hovedkontor på Stathelle og avdelinger over hele Norge.
Hella Maskin ble etablert av Jon Hella i 1992. Først som et privat selskap, og senere i 1994 som aksjeselskap.

Salg av anleggsmaskiner og utstyr generelt, maskinstyring og digitalt landmålingsutstyr spesielt, er i vekst i Norge. Hella Maskin har ambisjoner om å vokse med denne utviklingen, og søker derfor stadig kontakt med dyktige mennesker til å styrke vår organisasjon.

Vi har for tiden følgende ledige stillinger:

Servicekoordinator Stathelle/Telemark

Vi søker etter deg som er god på å koordinere arbeidsdagen til våre servicemedarbeidere. En servicekoordinator hos oss vil ha kontakt med våre kunder, og deres leverandører av maskiner. Da vi har korte frister for å levere vår service er det også viktig at du er på ballen til enhver tid og klarer å strukturere hverdagen slik at jobbene blir utført innen gitte frister og strukturert for å gi kollegaene en mest mulig smidig arbeidshverdag. Ta kontakt med Charlotte Hella på telefon nr. 97 68 62 33 eller på charlotte@hella.no for mer informasjon.

Lagermedarbeider Stathelle/Telemark

Vi søker en energisk og pålitelig lagermedarbeider. Som lagermedarbeider må du være lett på foten og være god på å balansere mange baller i lufta. Du vil ha en viktig og sentral rolle både eksternt og internt i bedriften. Ta kontakt med Charlotte Hella på telefon nr. 97 68 62 33 eller på charlotte@hella.no for mer informasjon.

Servicetekniker Tromsø

Er du klar for en spennende karriere der du kan utvikle og bruke din kompetanse på å utføre montering og service på anleggsteknologi fra Novatron maskinstyring og RDS vektsystemer? Liker du i tillegg teknologi og er nysgjerrig på nye innovative løsninger? Da er dette stillingen for deg! Ta kontakt med Charlotte Hella på telefon nr. 97 68 62 33 eller på charlotte@hella.no for mer informasjon.

Geomatikere

Vi søker geomatikere både til hovedkontoret og til våre øvrige avdelinger. Arbeidsoppgaver vil i hovedsak være håndtering av prosjektdata for kunder, support, opplæring, og konfigurering av utstyr. Ta kontakt med Charlotte Hella på telefon nr. 97 68 62 33 eller på charlotte@hella.no for mer informasjon.

Du kan også ta kontakt med meg dersom du ønsker å bli en del av Hella Maskin.

Jon Hella

M: Jon@hella.no
P: + 47 35 96 72 70
M: + 47 95 97 99 88