Stillinger

Salg av anleggsmaskiner og utstyr generelt, maskinstyring og digitalt landmålingsutstyr spesielt, er i vekst i Norge. Hella Maskin har ambisjoner om å vokse med denne utviklingen, og søker derfor stadig kontakt med dyktige mennesker til å styrke vår organisasjon.

Hella Maskin AS er spesialister i anleggsteknologi, maskinstyring, vekter, håndholdt måleutstyr, dataflyt og dokumentasjon er våre fagfelt. Vi er også en av pionerene innenfor ’maskinstyring’ i Norge. Siden 1995 har vi hatt agenturet på maskinstyring fra NOVATRON, som er et av de ledende produktene på markedet. Hella Maskin har hovedkontor på Stathelle og avdelinger over hele Norge.
Hella Maskin ble etablert av Jon Hella i 1992. Først som et privat selskap, og senere i 1994 som aksjeselskap.

Vi søker Servicetekniker, Østlandet

Vi styrker avdelingene våre i Oslo og på Stathelle, og søker i den forbindelse etter en servicetekniker med geografisk plassering i området rundt Oslo

Vi ser etter deg som har har erfaring med uteservice og eller installasjon av teknisk utstyr.

Har du lyst til å jobbe med anleggsteknologi, montering og service på markedets mest innovative maskinstyring, samt bli en del av et fremoverlent og supert firma, anbefaler vi deg å søke på denne.

Du vil disponere egen servicebil og jobbe selvstendig med et fantastisk supportteam i ryggen. Det blir en del reising og noen ganger lange dager men også muligheter for å avspasere.

Er du nysgjerrig og liker å sette deg inn i nye ting ? Våre produkter er kontinuerlig i utvikling så vi kan love deg en spennende hverdag

Vi søker geomatikere både til hovedkontoret og til våre øvrige avdelinger.

Arbeidsoppgaver vil i hovedsak være håndtering av prosjektdata for kunder, support, opplæring, og konfigurering av utstyr.

Ta kontakt med Charlotte Hella på telefon nr. 97 68 62 33 eller på charlotte@hella.no for mer informasjon.

Du kan også ta kontakt med meg dersom du ønsker å bli en del av Hella Maskin.

Jon Hella

M: Jon@hella.no
P: + 47 35 96 72 70
M: + 47 95 97 99 88