Stillinger

Hella Maskin AS er spesialister i anleggsteknologi, maskinstyring, vekter, håndholdt måleutstyr, dataflyt og dokumentasjon er våre fagfelt. Vi er også en av pionerene innenfor ’maskinstyring’ i Norge. Siden 1995 har vi hatt agenturet på maskinstyring fra NOVATRON, som er et av de ledende produktene på markedet. Hella Maskin har hovedkontor på Stathelle og avdelinger over hele Norge.
Hella Maskin ble etablert av Jon Hella i 1992. Først som et privat selskap, og senere i 1994 som aksjeselskap.

Salg av anleggsmaskiner og utstyr generelt, maskinstyring og digitalt landmålingsutstyr spesielt, er i vekst i Norge. Hella Maskin har ambisjoner om å vokse med denne utviklingen, og søker derfor stadig kontakt med dyktige mennesker til å styrke vår organisasjon.

Vi har for tiden følgende ledige stillinger:

Vikar i Ekspedisjon og logistikk

Vi søker etter en vikar  til ekspedisjon, sentralbord og logistikk på Rugtvedt, Stathelle. Vi leter etter deg som er løsningsorientert og som liker en hektisk hverdag med varierte oppgaver. Du bør være utadvent og god på kundeservice.

Teknisk selger Trøndelag

Hella Maskin vokser stadig og vi trenger derfor flere selgere i Trøndelag. Har du erfaring med oppsøkende salg og kjenner til anleggsbransjen, kan det være deg vi leter etter.

Teknisk selger i område Fauske/Bodø

Hella Maskin AS er i dag ledende i Norge på anleggsteknologi, og vi har som målsetting å være til stede for våre kunder der de er. Derfor ønsker vi nå å forsterke teamet vårt i Nordland og søker etter salgsteknikker. Vi leter etter deg som trives med å jobbe med salg, og kjenner til bygg og anleggsbransjen. Arbeidsområde vil primært være Nordland fylke. Ved behov vil du også kunne løse oppdrag i andre deler av landet.  Om stillingen:  Salg av alle produkter innenfor vår portefølje av produkter fra Novatron Xsite maskinstyring, Geomax landmålingsutstyr og laser produkter , RDS vektsystemer og […]

Geomatikere

Vi søker geomatikere både til hovedkontoret og til våre øvrige avdelinger. Arbeidsoppgaver vil i hovedsak være håndtering av prosjektdata for kunder, support, opplæring, og konfigurering av utstyr. Ta kontakt med Charlotte Hella på telefon nr. 97 68 62 33 eller på charlotte@hella.no for mer informasjon.

Du kan også ta kontakt med meg dersom du ønsker å bli en del av Hella Maskin.

Jon Hella

M: Jon@hella.no
P: + 47 35 96 72 70
M: + 47 95 97 99 88